Corona crisis

Helaas is het Coronavirus overal een belemmering en vraagt het ons goed op elkaar te passen en voor elkaar te zorgen. Weer nieuwe maatregels....

Wij volgen dan ook de richtlijnen van het R.I.V.M. op. Er mogen maximaal 4 klanten tegelijk in onze winkel, wij vragen in de winkel gepaste afstand te houden van medeklanten en onze werknemers. Hiervoor alvast bedankt! 


Shop veilig, shop lokaal. Wij zijn er voor je van maandag t/m zondag. Steeds geopend van 9.00- 18.00 uur. Je kunt bij ons terecht voor groente, fruit, eieren en aardappelen. Ook hebben wij een zelfservice “huisje” 7/7 24 uur per dag voor aardappels, eieren en uien. (vanaf april t/m oktober verkopen wij uitsluitend vanuit de winkel)  Er is ruimte voor vier mensen in onze winkel, om veilig boodschappen te kunnen doen. Kom je liever niet? We kunnen bezorgen óf bestel en haal af. Bel ons voor meer info en maatwerk.

Kerstpakket
Onze kerstpakketten, vol heerlijke streekproducten, vliegen de deur uit! Wil je iemand verrassen, neem dan contact op. We maken speciaal een pakket op maat, in elke prijsklasse. Bezorging is mogelijk!

Blijf gezond en zorg voor elkaar.